Blog


Újévi életmódváltás? Segítünk betartani a fogadalmadat!

Te is azok közé tartozol, akik minden évben megfogadják, hogy egészségesebben fognak élni, de végül nem sikerül tartós változást elérni? Nem hibáztatunk, ez egy nehéz feladat, ám nem lehetetlen, különösen akkor, ha van némi segítséged!

Mikor van szükség életmódváltásra?

Az állandó stressz, a rossz közérzet vagy az egyre gyakrabban jelentkező betegségek mind azt jelzik, hogy ideje változtatni. Ellenkező esetben a szervezet károsodik és olyan következményekre lehet számítani, mint az emésztési zavarok, túlsúly, alvászavar, fáradékonyság, valamint a folyamatosan gyengülő immunrendszer és az ennek hatására kialakuló betegségek. Mielőtt belevágsz, érdemes tisztáznod magadban, hogy miért érzed szükségesnek az életmódváltást.  Figyelj a tested jelzéseire és azokat vedd komolyan!

Miért nem sikerül?

Manapság egyre többen jönnek rá, hogy az életvitel, amit folytatnak, nem megfelelő. Az interneten rengeteg tipp áll rendelkezésünkre, hogyan vágjunk bele az életmódváltásba, mit együnk és hogy mozogjunk annak érdekében, hogy egészségesek legyünk. Mindez azonban időt és energiát vesz igénybe, amiből lássuk be, nem sok van. Reggel korán kelünk, dolgozunk, munka után hazaérve pedig szeretnénk pihenni, így az egészséges ebéd elkészítése vagy az edzés holnapra tolódik.

Hogy segít a BEMER terápia?

A Jó keringés központban a terápia megkezdése előtt felmérjük a páciens állapotát annak érdekében, hogy a test mely területére érdemes fókuszálni a kezelést. Ez az állapotfelmérés az életmódváltás első lépése is egyben.

 

Testünk teljesítőképességét a döntő részben a mikrokeringés befolyásolja. Ha nem működik megfelelően, szervezetünk nem kap elegendő energiát, ez pedig további problémákat eredményezhet. A készülék helyreállítja a mikrokeringést, beindítja a sejtek anyagcseréjét, javítja a vér oxigénfelvételét és aktivizálja a szervezet öngyógyító folyamatait. Pozitív hatással van a vegetatív idegrendszerre, elősegíti a mély és pihentető alvást, valamint csökkenti a stressz hatását. Mindennek köszönhetően növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet és energiát biztosít ahhoz, hogy egy hosszú nap után is mindent megtehessünk egészségünk megőrzése érdekében.

 

A BEMER terápia tehát nem helyettesíti, ám annál nagyobb segítséget nyújt az életmódváltásban. Próbáld ki Te is!